Hoe kunt u reserveren.

Op deze pagina kunt u een voorlopige reservering aanmaken. U klikt op de dagen die u wilt reserveren. Met de pijltjes naast de maand kunt u tussen de verschillende maanden kiezen.

De weken die verhuurd zijn, worden gekleurd. De weken lopen van zaterdag tot zaterdag. U bent vanaf 15:00 uur welkom en wij vragen u om de zaterdag van vertrek het huis voor 11:00 uur te verlaten.

Om een week te reserveren klikt u op de zaterdag die u wilt beginnen met uw vakantie bij ons en klikt u door tot de volgende vrijdag. Wilt u twee weken reserveren dan klikt u gewoon door tot de tweede vrijdag. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw reservering en wij bellen u zo spoedig mogelijk op om kennis te maken en uw bezoek voor te bereiden. 

Met uw definitieve reservering krijgt u ook een nota voor de kosten. Als u 50% van de nota heeft voldaan dan is uw reservering definitief. De andere 50% betaalt u tenminste vier weken vóór de aanvang van uw bezoek aan le Ver Luisant.

Huurprijzen  per week van zaterdag tot zaterdag:

  • € 550 per week in het hoogseizoen en de vakanties 
  • € 350 per week buiten het hoogseizoen

(eindschoonmaak € 50 per boeking en elektriciteit 30 cent per Kw )

Alle schoolvakanties plus de maanden juli en augustus zijn hoogseizoen. De rest van het jaar is het laagseizoen. Vanaf 1 november tot 15 april wordt het huis niet verhuurd.