U bent in het Gastenboek. Hieronder ziet u de namen staan van de bezoekers, die een bericht hebben achtergelaten. De meest recente bijdragen staan bovenaan. Ook kunt u zelf een bijdrage in het Gastenboek schrijven. Wij vinden het leuk als u dat doet. Het kan van alles zijn. Een reactie op de site, een verhaaltje over uw verblijf in ons huis of misschien weet u een interessante bezigheid, een leuk restaurantje of een winkeltje in de buurt van Clavaud.

Onze toekomstige gasten zullen uw bijdrage zeker op prijs stellen.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(18)
1 2 3 4 5 6
>
(18) Tante Thea

We wensen Jan & Gerda de Rooij veel plezier in dit leuke huisje. We hopen dat ze een betere vakantie hebben dan vorig jaar. En wellicht kan Jan een cursus Frans volgen in een buurthuisje ofzo, `s avonds... Anders maar aan de Route du Soleil vrachtwagens kijken!

(17) Rietje

Ik vind de site fantastisch en mooi geordend , ik kom telkens weer bij jullie huisje terecht als ik weer eens een zoektocht maak voor de vakantie. Hopelijk kunnen we ook eens komen als het nog niet volgeboekt is....

het allerbeste

Rietje

(16) Jan de Rooij

We hebben zojuist een vakantie geboekt in dit geweldige huis en kijken er nu al naar uit. Zelden zoveel zin gehad in de vakantie!

>