U bent in het Gastenboek. Hieronder ziet u de namen staan van de bezoekers, die een bericht hebben achtergelaten. De meest recente bijdragen staan bovenaan. Ook kunt u zelf een bijdrage in het Gastenboek schrijven. Wij vinden het leuk als u dat doet. Het kan van alles zijn. Een reactie op de site, een verhaaltje over uw verblijf in ons huis of misschien weet u een interessante bezigheid, een leuk restaurantje of een winkeltje in de buurt van Clavaud.

Onze toekomstige gasten zullen uw bijdrage zeker op prijs stellen.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(18)
1 2 3 4 5 6
(9) Annette en Rob Storimans

Wij hebben 3 weken gebruik mogen maken van dit mooie huis. Helemaal compleet. Wat hebben we genoten. Afgesloten van de buitenwereld zonder krant, computer, krant e.d.. Maandag 22 juni gaan wij weer aan het werk. Terug naar de werkelijkheid. We hopen zeker nog eens terug te gaan. Vriendelijke groet, Annette en Rob Storimans

(8) Yvonne Jansen

Beste Familie Verkroost, Graag willen wij U dank zeggen voor het gebruik van uw huis in Clavaud. Heerlijke week gehad en vrienden in Pionsat en Bellegarde opgezocht. Misschien tot een volgende keer. Groetjes Yvonne & Hans Janssen Nijmegen.

(7) Gerda de Rooij

Hoewel ik liever naar Ermelo op een camping zou gaan zitten met m`n boekje ga ik toch met m`n man mee. En eerlijk gezegd ziet alles er gelikt uit!

Beetje m`n Frans ophalen is ook niet slecht (ik zal het woord wel moeten doen....) Kortom: Het komt vast goed!