U bent in het Gastenboek. Hieronder ziet u de namen staan van de bezoekers, die een bericht hebben achtergelaten. De meest recente bijdragen staan bovenaan. Ook kunt u zelf een bijdrage in het Gastenboek schrijven. Wij vinden het leuk als u dat doet. Het kan van alles zijn. Een reactie op de site, een verhaaltje over uw verblijf in ons huis of misschien weet u een interessante bezigheid, een leuk restaurantje of een winkeltje in de buurt van Clavaud.

Onze toekomstige gasten zullen uw bijdrage zeker op prijs stellen.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(18)
1 2 3 4 5 6
(15) Imke Luiken

Wat een geweldig huis en wat een uitzicht! Fantastisch. Het heeft ons aan niets ontbroken. Het huis is zeer compleet en gezellig ingericht. De veranda aan het huis was een heerlijke plek, maar ook op de deckchairs in de ruime tuin was het goed toeven.

De omgeving was verrassend rustig, terwijl met de auto toch binnen afzienbare tijd leuke dorpjes/stadjes in de omgeving konden worden bereikt. De omgeving is overigens prachtig om te wandelen.

Imke Luiken

(14) Christian en Karolien

Toen we hier aankwamen was onze eerste indruk: rustig, mooi huis, gezellige veranda en een prachtig uitzicht!. Het was de eerste keer dat we een huis hadden met zoveel ruimte, luxe en gezelligheid. U hebt het tof ingericht en er ontbreekt niets. De kindjes hebben zich goed geamuseerd met de buitendouche, het zwembad en de zandbak, een filmke tussendoor kon er ook nog bij.

(13) Familie Woudsma

Wat een geweldige vakantie hebben we hier gehad. We waren met z`n zessen in de leeftijd van 16 tot en met 73, allemaal hebben we genoten van dit heerlijke huis en de prachtige omgeving. Het gezellige eten aan de grote tafel buiten tot aan het etentjes bij Casper en Myrthe van "Le Canard".