U bent in het Gastenboek. Hieronder ziet u de namen staan van de bezoekers, die een bericht hebben achtergelaten. De meest recente bijdragen staan bovenaan. Ook kunt u zelf een bijdrage in het Gastenboek schrijven. Wij vinden het leuk als u dat doet. Het kan van alles zijn. Een reactie op de site, een verhaaltje over uw verblijf in ons huis of misschien weet u een interessante bezigheid, een leuk restaurantje of een winkeltje in de buurt van Clavaud.

Onze toekomstige gasten zullen uw bijdrage zeker op prijs stellen.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(18)
1 2 3 4 5 6
<
(3) Simone Rosenbrand

Wat een leven! we genieten enorm van alles, de stilte (heb ik nog nooit zo gehoord) en wat is het donker `s nachts! Ik was `s nachts al met mijn hand voor mijn gezicht aan het zwaaien, maar zelfs die zag ik niet! We zijn al dagen door de bossen aan het lopen. Weilanden waar we volgens mij niet eens mogen komen. Maar ja, het pad houdt opeens op en dan moet je wat. (...) We eten uitgebreid ( ik snap nu wat je bedoelt met kokerig worden in dit huis!)Heb net jullie voorbeeld gevolgd en in de bramenstruiken gehangen om bramen te plukken en heb net jam gemaakt. (...)We hebben vrij veel regen, maar dat maakt niet uit, zelfs dan zijn we buiten. Vanmiddag drie uur gelopen in de regen, heerlijk. (...) Verder veel lezen (eindelijk geen studieboeken), bij de open haard hangen, spelletjes doen, heerlijk slapen `s nachts en genieten van het huis.

(2) Wol Veldhuizen van Zanten

Blij waren we met de vuurkorf: de badhanddoeken ruiken er zo lekker van. `s Avonds vaak het enige geluid: knetterend vuur. Verder de stilte, heerlijk. En de uitgestrektheid van de stilte. Er lijken hier geen mensen te wonen in de dorpjes. Ze rijden in ieder geval niet rond, ze wandelen niet, ze jagen wčl! Pief paf poef. Er zijn er ook die laag vliegen, maar ze zwaaien niet. De koeien daarentegen reageren wel met geluid: Nieuwsgierig mummelend worden hun biefstukken bereid. Verder staan ze je doodstil aan te staren. Herkauwen lijkt te vermoeiend te zijn. Dit brengt me op dit prachtige huis, waar de rust zegeviert, voor de gasten dan. Het is goed rusten op de favoriete plek voor het keukenraam met fijne potten en pannen. En dan buiten: het uitzicht. (...) wandelen tussen de tijm en de salie. "Thuis" weer op de veranda met vuurkorf , lekkers, uilen en roodstaartjes.

(1) Ine Beckmann

We zijn zojuist teruggekeerd van 2 weken vakantie in Clavaud en hebben genoten van jullie mooie huis en het meer dan mooie uitzicht. In de weken dat we er waren was het, afgezien van de kou in het eerste weekend, elke dag fantastisch weer, we hebben dan ook de verre omgeving uitgekamd en veel mooie stadjes, dorpjes en natuur gezien. Om `s avond een vos in de weilanden achter de tuin te zien lopen is voor een doorsnee Nederlander een bijzondere tractatie.... En als er dan op een avond 19 uitgebroken kalveren het steile pad naar het grasveld voor het huis bezoeken en na een uur weer teruglopen, is de verrassing compleet.Zelfs met de brandende zon biedt jullie mooie tuin en de veranda heerlijke schaduw, kortom: we kunnen mensen die van stilte en een mooie omgeving houden jullie huis erg aanbevelen. Ben en Ine Beckmann

<