U bent in het Gastenboek. Hieronder ziet u de namen staan van de bezoekers, die een bericht hebben achtergelaten. De meest recente bijdragen staan bovenaan. Ook kunt u zelf een bijdrage in het Gastenboek schrijven. Wij vinden het leuk als u dat doet. Het kan van alles zijn. Een reactie op de site, een verhaaltje over uw verblijf in ons huis of misschien weet u een interessante bezigheid, een leuk restaurantje of een winkeltje in de buurt van Clavaud.

Onze toekomstige gasten zullen uw bijdrage zeker op prijs stellen.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(18)
1 2 3 4 5 6
(6) Hans en Yvonne Janssen

Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de fijne vakantie, waarvan wij met volle teugen van genoten hebben. De folder "weet u nog" zal nog wel lang up to date blijven, want de tijd staat daar stil ! Vrienden van ons wonen definitief in de buurt van Bellegarde {25 km} Hebben met ze een stevig glaasje wijn gedronken en veel plezier gehad. Vriendelijke groeten

(5) Ineke en Wim Mulder

Vanaf 1 noverber vorig jaar waren wij 14 dagen te gast in jullie verblijf. Wij hebben genoten van jullie vakantiehuis, de stilte, mooie natuur, maar ook van de gastvrijheid en makkelijke omgang van Franse streekgenoten. Wij waren nog nooit in Frankrijk geweest, maar wij zijn nu helemaal enthousiast geworden.

We hebben daar het een en ander meegemaakt wat je als drukke Hollander niet kunt voorstellen. Tijdens ons verblijf was het jachtseizoen net begonnen. Dat was af en toe wel eng. Wij zijn aktieve wandellaars en liepen soms tussen de jagers door, links en rechts werdt er geschoten. Maar het hield ons niet tegen om van de prachtige herfstkleuren en de mooie natuur te genieten.

Door de rust die wij hier ondervonden kwam de inspiratie terug om allerlei schilderstukken te maken. Inmiddels zijn er 4 stukken af. Iedereen kan ik aanraden om eens weekje jullie huis te huren. Het is een echte aanrader.

Groetjes Ineke en Wim

(4) Jacquelien en Richard

Het huisje was echt een verrassing ( de foto op internet doet het huis geen eer aan).Alles zag er prachtig uit: mooie tuin, lekker overdekt terras, ruime keuken en woonkamer en lekkere grote bedden in de slaapkamers. Voor de kinderen was er genoeg te doen. Het was warm weer, dus zwembadje opgezet met de buitendouche erboven en ze hadden de grootste lol! Ook van de zandbak is dankbaar gebruik van gemaakt. Met de kinderen naar een riviertje geweest, waar ze lekker met water, keitjes en zand konden spelen. Het water kwam maar tot aan de enkels, dus niet gevaarlijk. We kunnen terugkijken op een heerlijke vakantie in een fantastisch huis met alle rust die we ons maar konden wensen.